Video fra Basic Treasure's launch-event
Om Basic Treasure

Firmainformation

Billig basistøj til dig og din familie.

God, Bedre, #Basics

Om Basic Treasure®

Basic Treasure® er et dansk basismærke, som blev grundlagt i 2021 med ønsket om at tilbyde en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper, lingeri og nylon. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen, hvorfor Basic Treasure® også går op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier.

Den 19. august 2022 lancerede vi vores webshop og siden da har vi solgt basisprodukter til danskerne.

Basic Treasure® ejes, forvaltes og vedligeholdes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet.

#YourPerfectBasics

Basic Treasure er ikke et fashion-brand

Grafisk ikon, der symboliserer "gode priser"

Gode priser

Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer.

Grafisk ikon, der viser "tidsløs design"

Tidsløs design

Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel - ikke kun på prisen, men også på længere sigt.

Grafisk ikon, der viser "basisfarver"

Basisfarver

Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi
ved, at det er basisprodukterne, som holder og som vi hele tiden vender tilbage til.

Grafik, der viser et genanvendelsessymbol

Basic Treasure® holder – i dag, i morgen og også om 1 år

Vi tester vores produkter, så vi kan garantere, at de kan holde til dagligt brug. Vi stiler nemlig efter at være ambassadører for gode basisvarer i høj kvalitet til hele familien, året rundt, sæson efter sæson.

Vi er kræsne købmænd, der tør at sige nej til det, vi ikke ser som etisk og miljømæssigt ansvarligt og holder fast i vores basale værdier om vedvarende kvalitet, mennesket bag maskinen samt hensyn til klimaet. Vi siger f.eks. nej tak til luftfragt, fordi produkter med lang levetid er vigtigere end trendy ekspres-kollektioner.

Bag ethvert stykke tekstil er et menneskeligt samarbejde

Hos Basic Treasure® er det et krav, at der er forsvarlige forhold i hele forsyningskæden. Mennesket bag maskinen skal arbejde under ordentlige forhold, så vi kan fastholde vores ønske om ansvar og etisk forsvarlighed fra tråd til tøjskab.

Vi samarbejder kun med fabrikker, der er medlem af BSCI, hvilket betyder, at vi kan garantere dig som forbruger, at en række principper bliver overholdt i vores produktion. Heriblandt:

  • Retten til forsamlingsfrihed og kollektive overenskomstforhandlinger
  • Ingen diskrimination
  • Rimelige arbejdstimer og aflønninger
  • Et sundt arbejdsmiljø
  • Intet børnearbejde
  • Særlig beskyttelse for ungarbejdere
  • Ingen bundet arbejdskraft
  • Beskyttelse af miljøet
  • Etisk forretningsadfærd

Vores produkter

Undertøjet – det inderste lag

Undertøj er en meget bred produktgruppe, hvor der skal træffes mange beslutninger både i forhold til at få skabt de bedste størrelsesskemaer og dermed produkter til kvinder, mænd og børn.

Uanset om det er seamless, bomuld eller bambus er der et væld af produktions- og kvalitetsmuligheder, og det kræver stor viden at ramme rigtigt, når pris, kvalitet og marked skal gå op i en højere enhed.

Hos Basic Treasure lægger vi stor vægt på at tilegne os så meget viden som muligt, så vi kan tilbyde det absolut bedste til vores kunder.

Det undervurderede par - strømper er ikke bare strømper

Strømper bliver nok ikke betragtet som de mest værdifulde perler i din garderobe, men alligevel har vi alle vores præferencer. Vi er fascineret af tanken om, at alle strømper kan være yndlingsstrømper, når form og kvalitet spiller sammen.

Former, garnkvaliteter og strikketeknikker har stor betydning for det endelige produkt, hvordan det bruges og hvor længe det holder. Hos Basic Treasure skærer vi ikke kun ind til benet, når vi designer produkter, der er uafhængige af sæson og trends. Vi bruger også vores ekspertviden til at vælge til og fra, turde sige nej og fastholde vores standarder.

Det giver dig et lækkert produkt til en overkommelig pris, der kan holde i lang tid.