Trusser størrelsesguide – find din størrelse

Basic Treasure trusser størrelsesguide hjælper dig med at finde den helt rigtige trusse, og giver dig svar på, hvilken trussestørrelse du skal vælge. Du finder også information om, hvordan de forskellige trusser sidder og en guide til, hvordan du vælger den rigtige trussetype.

Sådan finder du den rigtige trussestørrelse med Basic Treasures størrelsesguide

Hvis du er i tvivl om din størrelse så følg blot vores størrelsesguide til trusser. Hvordan du vælger den rigtige størrelse, guider vi dig til lige her. Men først skal du finde et centimeterbånd frem. Har du ikke et centermeterbånd, så brug et stykke snor eller gavebånd og mål det herefter med en lineal eller tommestok.

Sådan finder du din trussestørrelse:

  • Stil dig med fødderne samlet
  • Placer målebåndet / snoren rundt om dine hofter
  • Mål den bredeste del af dine hofter (Du skal ikke stramme målebåndet, men blot lige akkurat hold det løst rundt om dine hofter)
  • Aflæs dit centimetermål og find det i trussestørrelsesskemaet
S M L XL 2XL S/M L/XL
90-95 96-101 102-107 108-113 114-119 90-101 102-113

Hvilken størrelse trusser skal du vælge? Hvad siger vores størrelsesguide?

Måler du det bredeste sted omkring dine hofter til eksempelvis 98 cm, så bør du vælge en størrelse M. Måler du 112 cm bør du vælge en XL.

Vores trusse størrelser kommer i størrelse S (small), M (medium), L (large), XL (extra large) og 2XL (extra extra large) – dog findes alle trussetyper ikke nødvendigvis i alle størrelser. Vores trusser størrelsesguide kan derfor godt vise en størrelse, som du ikke kan finde ved det enkelte produkt. Det vil fremgå ved den enkelte trusse, hvilke størrelser der er på lager og føres. Vi udvider løbende vores sortiment af basisvarer, men ønsker ikke at designe produkter, som der ikke er behov for – derfor vil det oftest være ydrestørrelserne vi som udgangspunkt ikke altid dækker, fordi behovet er mindre her. Har du et ønske til en størrelse er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan sidder de forskellige trusser?

Trusser kan sidde meget forskelligt og hos Basic Treasure finder du både heldækkende trusser samt trusser, som dækker mindre. Men hvordan finder og vælger man den rigtige type? Og hvilken trussetype er du?

Du har sikker opdaget, at nogle trussetyper sidder bedre på dig, og klæder din facon bedre end andre. Du ved formentlig også, at nogle typer af tøj ”kræver” en bestemt trusse for at den ikke bliver opdaget under tøjet. Men, der er mange ting, der spiller ind på det rigtig trussevalg og derfor har de fleste kvinder også flere trussetyper at vælge imellem i deres undertøjsskuffe – for den ene dag har du behov for en behagelig og omfavnende trusse, mens du måske den næste har brug for en næsten usynlig. Derfor finder du også forskellige basis-trussetyper i vores sortiment.

Guide - 3 basis trusser i forskellige størrelser

Vores trusser størrelsesguide, hjælper dig også med at finde den rigtig trussetype til dit behov. Hvordan du finder den rigtig trusse kan afhænge af mange ting – hvilken figur /kropsform har du, hvilket tøj skal du have på og hvilket humør er du i?

Hipsteren – en trusse med et behageligt fit.

Hipstertrussen giver en flot overgang mellem lår og balder og strammer ikke ind på maven på grund af dens snit. Den sidder godt på hofterne og egner sig særdeles godt til nederdele og lavtaljede bukser.

En tynd sømkant, eksempelvis laserskåret, vil give en næsten usynlig kant, som er vigtig, hvis du har stramme jeans eller nederdel på – så undgår du nemlig en meget tydelig streng og et look med dobbelt-balder - overskåret balder – indhak, eller hvad du nu kalder det.

Hipsteren kan både være meget neutral, men også særdeles feminin med blondedetaljer. En trussetype til dig, der ønsker, at dine hofter syner mindre. Hipsteren er omfavnende og her er stof, der dækker. Derfor er denne trussetype også elsket af mange til afslapnings- og hygge-outfittet, når du har din menstruation eller når din påklædning gør, at det er rart med en bagkant, så du ikke viser et stykke med bart. Se vores udvalg af hipsters her.

Tai trussen – klassisk snit, som forlænger benene

Den vel nok mest klassiske trusse er tai-trussen. En trussetype, der klæder de fleste kvinder og som dækker balderne godt og samtidig giver en let støtte til maven. En tai-trusse har en benudskæring, som får benene til at virke længere. Den går højere op i siderne, så er du fra naturens ikke udstyret med lange stænger, så kan du snyde lidt og vælge en tai.

Har du en krop med fylde på lår, mave og numse, så understøtter denne trussetype din figur. Tai-trussen fungerer på de fleste og er derfor en rigtig god hverdagstrusse. Find din tai-trusse her.

G-strengstrussen – fremhæver balder og mave

En trussetype som mange vælger sammen med tætsiddende tøj fordi man så ikke så let kan se konturen af trussen. Inden de laserskårede og sømløse trusser så dagens lys, var denne trussetype valget til en stram kjole eller et par tætsiddende bukser.

Trussen fremhæver ballerne og mavepartiet og mens nogle kvinder ikke kunne drømme om at gå i andet, hader andre denne trussetype fordi de synes den kravler op mellem balderne.

Den er ”den frække pige i klassen” vil nogen hævde, nok fordi den efterlader balderne bare. Har du en numse, som du gerne vil vise frem eller har du behov for at have en trusse på, som er næsten usynlig, så er g-strengen med garanti noget for dig. Find din g-streng her. .