Guide: sømløse shorts - uundværlige indershorts

Er du i tvivl om hvilken størrelse indershorts du skal bruge under din kjole, så har vi her lavet en guide, så du finder den perfekte størrelse. Materialet er yderst strækbart og blødt og behageligt mod huden. Derfor vil mange opleve at de sagtens kan bruge flere størrelser alt efter om man ønsker et slim fit eller et normalt fit.

I skemaet kan du finde omkreds og længden på vores indershorts, så du ikke er i tvivl når du bestiller.

Str. (EU) Hofte (cm) Skridtlængde (cm)
S/M 90-101 16
L/XL 102-113 16,5
XXL 114-119 17

 

Bedste indershorts til kvinder der bærer kjole eller nederdel

For at indershorts bliver optimale, så kræver det, at de sidder godt - derfor denne størrelsesguide. Du skal have følelsen af frihed når du bevæger dig - også selvom du har nederdel eller kjole på. Kvinder, som vælger at bruge indershorts gør det oftest så de, uden at bekymre sig om en "Marilyn Monroe-situation", kan gå i blæsevej eller sætte sig ned uden at skulle krydse benene. Flere vælger det også for at undgå irritation mellem lårene, hvor cykelshorts til kvinder kan være en god løsning når varmen sætter ind og kjolen eller nederdelen findes frem.   

Størrelsesguide: behagelige indershorts / cykelshorts til kjoler og nederdele 

Find den perfekte pasform med vores størrelsesguide til dame cykelshorts og indershorts. Vi forstår vigtigheden af komfort og bevægelsesfrihed, når du bærer kjoler og nederdele, og vores guide vil hjælpe dig med at vælge den rette størrelse, der passer til dine behov. Uanset om du foretrækker en tætsiddende cykelshorts eller en mere løs indershorts, giver vores guide dig de nødvendige oplysninger for at træffe den rigtige beslutning.

Når du vælger størrelsen på dine indershorts, er det vigtigt at måle det bredeste sted omkring dine hofter. For eksempel, hvis din måling er 98 cm, anbefaler vores størrelsesguide størrelse S/M. Hvis din måling er 112 cm, anbefaler vi størrelse L/XL.

Vores indershorts fås i størrelserne S/M (small / medium), L/XL (large / extra large) og 2XL (extra extra large), selvom ikke alle størrelser nødvendigvis er tilgængelige for alle indershorts. 

Shop cykelshorts / lækre indershorts

Vi tilbyder hurtig levering og fri fragt ved køb over 299 kr. så supplér basisgarderoben op med gode basisvarer til fornuftige priser, når nu du er i gang! Find de sorte indershorts her og de beige (nude) her.