På denne side guider vi dig til den rigtige underbuksestørrelse. Vores herre underbukser størrelsesguide hjælper dig nemlig på rette vej, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge i vores underbukser. Følg blot guiden, så du er sikker på at få den rigtige underbuksestørrelse sendt hjem til dig.

Basic Treasure underbukserne kommer i størrelserne M (medium), L (large), XL (extra large) og XXL (extra extra large).

Skulle du mod forventning ikke finde lige netop den størrelse, som du har brug for, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores sortiment udvides løbende, men er der et basisunderbuksebehov, som vi har overset og herre underbukser, som vi mangler i vores størrelsesguide, så hører vi gerne fra dig.

Find de rigtige herreunderbukser med Basic Treasures størrelsesguiden

For at vi på bedst mulig måde kan spore os ind på din størrelse har vi brug for at kende dine mål. Find derfor et målebånd frem. Er du ikke i besiddelse af et målebånd, så kan du også brug et stykke snor, som du efter ”måling” af din omkreds eftermåler med en tommestok eller lineal.

Sådan finder du din underbuksestørrelse:

  • Tag målebåndet i hånden og hold fødderne samlet
  • Placér målebåndet rundt om dine hofter og balder på det bredeste sted (Målebåndet skal ikke stramme, men blot holdes løst omkring dine hofter og balder.)
  • Aflæs din omkreds
  • Find din herreunderbuksestørrelse i skemaet

Størrelsesguide til herre underbukser - oversigtsskema

Str. M L XL 2XL
Hofte 96-102 cm 102-108 cm 108-112 cm 112-115 cm

Hvilken størrelse herre underbukser er den rigtige ifølge størrelsesguiden?

Eksempel: måler du på det bredeste sted omkring dine hofter og balder 107 cm., så skal du bruge en størrelse L og måler du 113 cm. så skal du bruge en størrelse 2XL.