Version 1.0 - Januar 2023

Generelt
Basic Treasure® elektronisk post er en service, der udbydes af Milestone Company ApS, som driver og ejer Basic Treasure®, Kokholm 13A, 6000 Kolding - CVR-nr. 39916282 - +45 81 77 30 42 - info@basictreasure.dk

Dataansvarlig
Milestone Company ApS er dataansvarlig.

Formål med indsamling af dine persondata
At udsende elektroniske post (nyhedsbreve/sms) med markedsføring omkring aktuelle nyheder, tilbud, særlige arrangementer, konkurrencer samt viden om basistøj og Basic Treasure® som en serviceydelse til dig. Vi sener dig markedsføring ud fra de oplysninger, som du har givet os samt på baggrund af din adfærd på vores hjemmeside og andre online kanaler. Læs mere om vores persondatapolitik her.

Elektronisk post med info omkring glemt/tabt kurv og forladt betaling fra Basic Treasure® sendes naturligvis kun i tilfælde af, at du har lagt produkter i kurven på basictreasure.dk uden at foretage dig yderligere. Se mere om vores cookiepolitik.
 
Det er frivilligt at tilmelde sig og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Retsgrundlag
Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelsesforordningen, art 6, stk. 1, litra a

Hvad indhenter vi af persondata
- E-mailadresse
- Geolokation
- IP-adresse
- Enhedsoplysninger - browser og operativsystem

Hvis du i forbindelse med dit køb tilmelder dig, så indhenter vi også
- Navn
- Telefonnummer
- Adresse

Hvem anvender dine oplysninger?
For at vi kan give dig den bedst mulige markedsføring, benytter vi os af samarbejdspartnere i form af 3. parts software til indsamling og analysering af data, samt udsendelse af elektronisk post. Når du tilmelder dig, videregives dine personoplysninger således til disse.

Databehandleraftaler
Vi har databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere.

Hvor ofte sender i?
Hyppigheden af elektronisk post kan variere, men vi kan sende ud flere gange om måneden. Dog tilstræber vi at begrænse vores elektroniske post / automatiserede markedsføringsbeskeder, og vi sørger for at du ikke vil modtage for mange, men på den anden side vil vi også gerne sikre, at du får besked omkring nyheder, tilbud, særlige arrangementer, konkurrencer og viden omkring basistøj og Basic Treasure® når det er relevant.

Forbehold
Vi tager forbehold for taste- og billedfejl samt ændringer i priser på produkter i vores elektroniske post. Priser, der er listet på basictreasure.dk er altid de gældende priser.

Vi tager forbehold for nedbrud og tekniske vanskeligheder, der gør, at du ikke kan benytte vores internetservice eller modtage nyhedsbrev/sms.

Afmelding af Basic Treasure® elektronisk post
Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage og slette din tilmelding, så gør du det via afmeld-linket nederst i nyhedsbrevet du har fået via e-mail eller ved at svare STOP i den sms du har fået.

Er du tilmeldt vores kundekonto kan du logge ind på din profil og afmelde elektronisk post. Du kan også rette henvendelse til info@basictreasure.dk med ønske om afmeldelse.

Ved framelding af elektronisk post, så gemmer vi dit nu tidligere samtykke i 2 år efter, at det senest er anvendt pga. forældelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning afsnit 11.3.

Rettigheder
Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med dette.

 • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 • Ret til berigtigelse (rettelse)
  Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 • Ret til sletning
  I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 • Ret til begrænsning af behandling
  Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 • Ret til indsigelse
  Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
  Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 • Ret til tilbagetrækning af samtykke
  Når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret til at trække dit samtykke tilbage.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, ligesom du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.