Her finder du vores størrelsesguide til børne strømper. Vores guide kan vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge. Børn er heldigvis forskellige og fødder lige så forskellige, så vær opmærksom på, at målene er vejledende i forhold til barnets alder og, at strømperne naturligvis kan variere indenfor vores tolerancegrænser./p>

Vores Basic Treasure børne strømper rummer flere størrelser, som det fremgår af størrelsesguiden. Det betyder, at dit barn kan vokse i strømpen. De små fødder vokser jo bare – nogle gange i raketfart og derfor er det rart og praktisk med et spænd, så strømperne ikke bliver for små med det samme.

Sådan finder du den rigtige strømpestørrelse til dit barn med vores guide.

Hvis du for nyligt har købt sko eller støvler til dit barn, så har du sikkert en idé om, hvilken størrelse barnet passer. Men er du i tvivl, så følg blot denne størrelsesguide for at finde den rigtige strømpestørrelse. For at måle dit barns fod og dermed finde den rigtige strømpestørrelse, skal du bruge et stykke papir, en blyant samt et målebånd eller en lineal.

Sådan gør du:

  • Få dit barn til at stå på papiret med flad fod
  • Tegn rundt om foden, så tæt på foden som muligt
  • Mål den største afstand mellem tæer og hæl med målebåndet/linealen – formentlig fra storetå til midt på hælen.
  • Sammenlign dit måleresultat med tallene i vores måleskema og vælg den strømpestørrelse, som matcher bedst. HUSK – børn er forskellige, så størrelsesguiden er kun en guide. (Lad dit barn farve/dekorere sin fodtegning, hvis han/hun har lyst)
Alder Størrelse Fodlænde
3,5 - 6 år 26 - 30 12,5 cm
6 - 8 år 31 - 34 14,5 cm
8 - 10 år 35 - 38 16,5 cm

Strømpeguide - leder du efter den rigtige størrelse strømper til dit barn?

Et barn vokser ofte hurtigt, så det er altid en god idé at måle barnets foden inden du køber nye strømper, for det kan sagtens være, at dit barn er vokset en cm. og dermed skal op i en ny størrelse. Det er så træls at bestille et par hjem, som ikke passer fordi man bliver overrasket over, hvor lang foden er blevet. Men hey, vi kender det alle… overraskelsen over, at juniors fødder pludselig er vokset og ikke længere er de små søde babyfusser, men nu er lækre barnefødder.

I vores størrelsesguide til børne strømper kan du se, at størrelse 26-30 typisk vil passe et barn på mellem 3,5 og 6 år, mens størrelse 31-34 passer til de 6-8-årige og 35-38 passer til de 8-10-årige.