50 kg 55 kg 60 kg 65 kg 70 kg 75 kg 80 kg 85 kg 90 kg 95 kg 100 kg 105 kg
150 cm S/M S/M S/M S/M L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL
155 cm S/M S/M S/M S/M S/M S/M L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL
160 cm S/M S/M S/M S/M L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL
165 cm S/M S/M S/M S/M L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL
170 cm S/M S/M S/M L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL
175 cm S/M S/M L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL 2XL
180 cm L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL 2XL 2XL 2XL 2XL
185 cm L/XL L/XL L/XL L/XL 2XL 2XL 2XL 2XL

Her kan du se vores strømpebukser størrelsesguide til dame. Tabellen kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken størrelse strømpebukser, der passer til dig.

Hvordan skal strømpebukser størrelsesguiden til damer bruges

Kvinder er heldigvis forskellige og det er vores højde og drøjde også. Der kan være meget forskel på kropsformer, hoftemål, om numsen sidder høj eller lav, benlængde osv.

Oversigten viser derfor et spænd og er kun vejledende. Find din højde og din vægt og se, hvilken størrelse vi ud fra vores erfaring anbefaler.

Hvilken strømpebuksestørrelse skal jeg vælge?

Vores to mindste strømpebuksestørrelser er lavet så de kan rumme to størrelser – S/M og L/XL. Derudover har vi en størrelse 2XL.

Strømpebukserne er udformet på hver deres måde fordi de skal kunne bære/holde forskelligt.

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan tager du dine strømpebukser på

  • Fjern først smykker fra dine hænder. Vær også opmærksom på dit ur eller eventuelle armbånd, som kan lave mærker i dine strømpebukser.
  • Fold først det ene strømpebukseben op i dine hænderne, og sæt din fod forsigtig ned i strømpebuksens fod og før strømpebuksen forsigtigt op over dit knæ og gentag med denne del med det andet strømpebukseben.
  • Stræk nu det strømpebukseben, som du har fat i ud, så elasticiteten udnyttes og træk strømpebuksen op over dine lår op til din trussekant. Gør det samme med det andet strømpebukseben.
  • Træk nu strømpebuksen helt op i taljen, så dine strømpebukser sidder helt til i skridtet, dog uden at rive. (OBS: Sidder dine strømpebukser ikke til i skridtet, så har du formentlig ikke trukket dem ordentlig op eller du har valgt en for lille størrelse.)