Hvis du skal finde den rigtige herre t-shirt, som kan bruges som undertrøje, så afhænger et godt fit af følgende mål – brystmål, taljemål og til dels også hoftemål. Der er forskel på mandekroppe og derfor er målene i denne guide vejledende.

Find den rigtig størrelse t-shirt / undertrøje t-shirt med vores størrelsesguide

For at kunne finde de rigtig mål, skal du bruge et målebånd. Alternativt et stykke snor, som du så måler efter med en lineal eller tommestok.  

Vores størrelsesguide til herre t-shirts er angivet i centimetermål og en størrelse kan rumme flere størrelsestyper. To mænd i størrelse XL kan altså godt have forskellige centimetermål, men stadig være inden for den samme ramme.

Bruge Basic Treasure størrelsesguide til herre t-shirts - sådan måler du dig selv:

Brystmål Taljemål Hoftemål
Placér målebåndet omkring din brystkasse. Placér den der, hvor du er bredest og noter dit mål. Placér nu målebåndet rundt om din talje og noter dit mål. Stil oprejst og med fødderne samlet. Placér målebåndet rundt om dine hofter og noter målet omkring det bredeste punkt.

Disse 3 tre finder du i størrelsesguiden og på baggrund af dem, træffer du nu en beslutning om, hvilken størrelse du skal vælge. Du kan sagtens opleve, at du er størrelse L et sted, men M et andet sted. Generelt anbefaler vi i disse tilfælde, at du vælger den største størrelse, så herre t-shirten passer til dig.

Størrelsesguide til herre t-shirts - oversigtsskema

Str. M L XL 2XL
Bryst 96-102 cm 102-108 cm 108-114 cm 114-116 cm
Talje 81-89 cm 89-98 cm 98-105 cm 105-111 cm
Hofte 96-102 cm 102-108 cm 108-112 cm 112-115 cm

Find den rigtig længde t-shirt i størrelsesguiden

T-shirtens længde er forskellige i de forskellige størrelser. Nogle foretrækker en længere t-shirt og går en størrelse op, selvom de måske passer ind i en mindre størrelse. Nedenstående mål er fra toppen af dine skuldre og ned til dine hofter.

T-shirt længde (skulder til bund) 72 cm 74 cm 76 cm 78 cm