Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt på vej, så hos Basic Treasure har vi lavet en størrelsesguide til herrestrømper. Du kender formentlig din skostørrelse og gør du det, så kan du som udgangspunkt blot bruge den størrelse når du skal vælge dine Basic Treasure herrestrømper.

Men er du det mindste i tvivl så følg denne størrelsesguide og bliv 100% sikker på, hvilke herrestrømper du skal vælge. Nogle af vores herrestrømper er allerede tilgængelig i str. 35, 36 og 37 og vi har selvfølgelig også nogle strømpetyper i de helt store størrelser – 47, 48 og 49.

Vi forsøger at dække flest mulige og vores strømpesortiment udvides løbende, så vi hele tiden har de rigtige herrestrømper på lager og med i denne størrelsesguide.

Sådan finder du herrestrømper med vores størrelsesguide

Find et centimeterbånd eller en lang lineal og stil din fod ovenpå måleenhenden. Mål din fodlængde fra hælen til tåen – mål det sted, der er længst. Det er ikke sikkert at det er din storetå, som stikker længst frem, men mål fra den længste tå til hælen.

Hvis det er for besværligt at aflæse på denne måde, så kan du også bruge et stykke papir og sætte en streg bag din hæl og en streg foran din længste tå. Herefter kan du tage papiret op og måle afstanden og dermed din fodlængde. Du skal så finde ud af, hvor du passer ind i størrelsesguiden for herrestrømper.

Det gør du ved at kigge i størrelsesskemaet, som du finder herunder. Måler din fod eksempelvis 28,2 cm. så er du ifølge størrelsesguiden en størrelse 43-46. Måler din fod derimod 25,7 cm, så kan du bruge en herrestrømpe i størrelse 39-42.

Herrestrømper - størrelsesguide og -skema

Størrelse Fodlængde
35 - 38 22 - 24.6 cm
39 - 42 24,7 - 27,2 cm
43 - 46 27,3 - 29,9 cm
47 - 49 30 - 31,9 cm